titel

tekst

 

Leveringsvoorwaarden Vlinderhout

Bestelling
Deze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen. Met het plaatsen van een bestelling stemt u in met de Algemene Leveringsvoorwaarden. Wij verwerken uw bestelling zodra deze bij ons binnenkomt. Uw bestelling wordt via e-mail bevestigd. Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag aan u verzonden, wanneer dit onverhoopt wijzigt wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Prijzen
Alle op de website vermelde prijzen zijn in euro's en inclusief BTW, maar exclusief bezorgkosten. De prijzen kunnen tussentijds veranderen. Prijswijzigingen gelden vanaf het moment van publicatie op de website en gelden niet voor bestellingen die op dat moment al zijn gedaan.

Betalen en leveren
Uw bestelling wordt definitief na betaling. Zodra de betaling binnen is, wordt uw bestelling (indien voorradig) binnen 3 werkdagen aan u geleverd. U kunt op 3 verschillende manieren betalen:
  • Middels een overschrijving (het verschuldigde bedrag overmaken op rekeningnummer NL86ABNA0572719701 t.n.v. Vlinderhout te Ouddorp o.v.v uw naam en woonplaats. Contant bij afhalen
  • Via iDeal
Bezorgkosten
De bezorgkosten bij bestellingen onder de €60,- bedragen €5,75. Bestellingen boven de € 60,- worden gratis bezorgd in heel Nederland, op elk gewenst adres. Deze kosten brengen wij slechts éénmalig in rekening, ook als uw bestelling niet in 1x kan worden bezorgd. Na telefonisch contact is afhalen zonder verzendkosten altijd mogelijk.

Bezorgkosten buiten Nederland:
Binnen de Europeese Unie, 1 tot 30 kilo, €18.00
Bij bestellingen boven de € 60,- met een gewicht onder de 30 kilo zijn de verzendkosten verlaagd naar €10 per bestelling.
Belgie: Via DPD zijn de verzendkosten €11.75 voor thuisbezorging, €9.50 voor pickup parcelshop bezorging.bij bestellingen boven de €60 wordt een bedrag van €5,75 van het verzendbedrag afgehaald, deze zijn voor rekening van Vlinderhout.
Buiten de Europeese Unie op aanvraag.

Bezorging
Zodra alle artikelen met zorg zijn ingepakt, dragen wij de pakketten meestal over aan DHL. Zij zorgen ervoor dat uw bestelling op de juiste plaats bezorgd wordt.

Niet thuis?
Wanneer een pakket niet bij u persoonlijk afgeleverd kan worden, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als u en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat waar u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u 3 weken de tijd.

Artikelen zelf afhalen
Het is ook mogelijk om de bestelling zelf af te komen halen bij ons op Koolweg 31 in Ouddorp. Als u dit even aangeeft bij de opmerkingen op het bestelformulier dan bel of mail ik u om een afspraak te maken.

Levertijd
Wanneer uw bestelling betaald is, wordt deze meteen door ons verwerkt. In principe vindt levering plaats binnen drie werkdagen. Indien artikelen niet voorradig zijn en een korte levertijd niet haalbaar is, nemen wij contact met u op zodat u weet waar u aan toe bent.

Afkoelperiode
U heeft een afkoelperiode van 7 dagen waarin u zonder opgaaf van redenen het product mag retourneren. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u geassembleerde of speciaal voor u bestelde producten. Het produkt kan alleen geretourneerd worden indien het produkt nog ongebruikt en in de originele verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending (en de verzending naar u toe).

De verzendkosten die Vlinderhout heeft gemaakt bij verzending van de bestelling naar u toe komen tevens voor uw rekening. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen max. 14 dagen aan u terugbetaald, eventueel met aftrek van de bovengenoemde (verzend)kosten.

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Vlinderhout kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of per post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam, het factuurnummer en de artikelen te vermelden. Voor eventuele terugbetaling hebben wij ook uw banknummer nodig. Deze dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Vlinderhout heeft gedaan. Dit i.v.m fraude met terugbetalingen.

Werd het verkeerde artikel toegezonden?
Meld foutieve leveringen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen. Neem voordat u het artikel retourneert contact op met Vlinderhout. Direct na ontvangst van het foutieve artikel zenden wij de juiste bestelling.

Is uw bestelling beschadigd?
Wij leveren onze producten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Toch kan er tijdens de bezorging iets mis gaan. Blijkt uw bestelling bij ontvangst beschadigd te zijn, geef dit dan direct door aan Vlinderhout, zodat we het probleem op kunnen lossen.

Aansprakelijkheid
Indien onze artikelen gebreken vertonen, is de aansprakelijkheid beperkt tot hetgeen is bepaald over Garantie. De aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade is in ieder geval altijd beperkt tot een bedrag, gelijk aan de aanschafprijs van het betreffende artikel, tenzij sprake is van opzet of grove schuld aan de zijde van Vlinderhout.

Klachten
Voor klachten, opmerkingen of ideeën om onze dienstverlening te verbeteren kunt u mailen naar info@vlinderhout.nl Vlinderhout, Koolweg 31, 3253 LH Ouddorp KvK 66044545 Btwnr NL196721416B01
 
 
Vervoer

GRATIS THUISBEZORGD
bij besteding vanaf € 60,-
zie voorwaarden

AFHALEN MOGELIJK
op afspraak bij elke besteding
snelle bezorging in heel Nederland

DPD

Betaalmogelijkheden

  • contant bij afhalen
  • overschrijven
  • iDeal
iDeal Aanbiedingen